Barbie játékok

Az egyik legjobb lányos játékok közé tartoznak a Barbis játékok, ezek a játékok teljesen ingyenesek és szinte mindenféle játékot játszhatunk a kedvenc babánkkal Barbival. Ezen az oldalon a legjobb Barbis játékokat...

Öltöztetős-játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2015 - február - 13

Egy nagyon új oldalt szeretnék nektek bemutatni, mely oly annyira új hogy még alig van rajta játék, persze ez is mint általában a legtöbb játék oldal mindig hetente fog újabb és újabb játékkal bővülni. De már most meg kell említsem ezt az oldalt hiszen alig 2 napja működik és már mindegyik kategóriájában van legalább négy játék melyek közül nincs olyan ami ne tetszett volna.

oltoztetos-jatekok-hu-blog1

A képen, melyet ide feltöltöttem nektek is láthatod, hogy még nem annyira ismert ez az oldal hiszen a játékokat kevesen nézték meg. A képen azt is láthatod hogy kizárólagosan csak öltöztetős játékok vannak, melyek között híres embereket, állatokat, Monster high szereplőket és még Barbie-t is öltöztethetsz. Ezek természetesen mind külön külön kategóriákban találhatóak meg. Két kategóriából kiszeretnék nektek emelni egy egy játékot. Az egyik kategória az a Barbie-s. Ahol Barbie-t és barátját Kent öltöztetheted, erről láthatsz is egy képet, melyet szintén feltöltöttünk nektek.

Barbie-es-Ken-parti-oltoztetos-blog1

Mint a képen is láthatod Barbie és Ken igen csak elegánsan vannak felöltöztetve így rá lehet jönni, hogy ők együtt készülnek egy partiba. Mindig arra a személyre kell kattintanod amelyiket szeretnéd öltöztetni és mikor már az egyikkel elkészültél kattints a másikra, hogy a másik személyt is felöltöztesd.

A játékról nem csak kép készült nektek, hanem egy nagyon jó videó is így részletesen megtudjuk mutatni nektek milyen ez a Barbie játék avagy hogyan is kell Barbie-t és barátját Kent öltöztetni. Persze miután fölöltöztetted őket kiválaszthatod hogy milyen legyen a parti helyiség ahova felöltöztetted őket.

A másik játék kategória melyből ki szeretnék nektek emelni egy játékot az a sztár öltöztetős kategória. A játékban melyet kiemelünk nektek és megmutatunk egy szuper sztárt azaz egy színészt kell öltöztetni aki nem más mint Harry Potter a nagy varázsló az Oxfort egyetemről. Készítettem nektek róla egy képet melyet szintén itt láthattok.

Harry-Potter-oltoztetos-blog1

Mint tudjuk az Oxfort egyetemen több kategóriába osztották be a diákokat és mindegyik kategóriának meg volt az egyenruhája. Itt ebben az öltöztetős játékban te magad döntheted el hogy melyik kategóriába szeretnéd besorolni Harry Pottert avagy hogy melyik egyenruhába öltözteted fel. Mivel Harry Potter benne volt a nagy csapatba ahol a seprűjével repkedett minden játékos és egy repülő labdát kellett elkapni így akár úgy is felöltöztetheted mintha épp a nagy meccsen lenne.

Erről a játékról is készült nektek egy nagyon jó kis videó melyben részletesen megmutatjuk hogyan is tudod felöltöztetni és persze hogyan is tudod az egyenruhát is kiválasztani. miután meghatároztad milyen ruhában legyen a helyszínt is te határozhatod meg hogy hol legyen, de a videóban ezt is láthatod.

Nem is akarom több játékot bemutatni szerintem ez a két játék melyet itt részletesen bemutattam mutatja milyen jó játékok vannak és lesznek ezen a szuper öltöztetős játék oldalon. Ha már most is el szeretnél látogatni erre az oldalra akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Öltöztetős-játékok

Delivering effective & creative designs