Barbie játékok

Az egyik legjobb lányos játékok közé tartoznak a Barbis játékok, ezek a játékok teljesen ingyenesek és szinte mindenféle játékot játszhatunk a kedvenc babánkkal Barbival. Ezen az oldalon a legjobb Barbis játékokat...

Barbie és Ken parti öltöztetős játék

A játék leírást beküldte: krityo 2015 - február - 13

Barbie nagyon szereti a partikat így barátjával többször is elmennek elegáns partikra, fogadásokra melyekre a nagyok járnak. Így most egy ilyen elegáns partira szeretnének felkészülni azaz felöltözni melyben a te segítségedet kérik. A játékban először az egyiket aztán a másikat kell öltöztetned. Mindig kattints arra a személyre akit öltöztetnél.

Barbie-es-Ken-parti-oltoztetos-blog1

Mikor Kent öltözteted, ki tudod választani milyen legyen a frizurája, szemöldöke, szája. Választhatsz neki egy szép felsőt, egy nadrágot, egy cipőt. Kiegészítőként adhatsz rá egy nyakláncot, egy kalapot, egy szemüveget de még egy sálat is, persze nem muszáj minden kiegészítőt rá adni.

Mikor Barbie-t öltözteted, kiválaszthatod milyen legyen a frizurája, milyenre legyen kifestve a szemhéja, a szempillája, a szája és milyen arc pirosítót használjon. Ezek után kiválaszthatod neki a legszebb ruhát, cipőt, ékszereket. Kiegészítőként adhatsz neki kalapot, sálat, napszemüveget és még táskát is a kezébe.

A játékról készült egy nagyon jó kis videó melyben megmutatom nektek hogyan is kell öltöztetni Barbie-t és Kent és azt is láthatod milyen különleges ruháik és kiegészítőik vannak melyek közül nagyon nehéz azt kiválasztani amelyik a legjobban áll nekik hiszen mindegyik jól áll és nagyon szép. Ha megtetszett ez a játék és te is szívesen fölöltöztetnéd őket akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Barbie és Ken parti öltöztetős játék

Delivering effective & creative designs